Brozović potpisao za Inter, Ibanez u Mađarskoj! Mamić odbio osam milijuna eura za Pjacu?

Foto: Screenshot/Twitter

TIJEKOM ponedjeljka Marcelo Brozović je i službeno postao novi igrač Intera, stavio je potpis na ugovor s milanskim klubom, koji traje do 2019. godine. 
 
Osim toga, Lucas Silva predstavljen je na Santiago Bernabeuu, a Gabriela Paulistu tek formalnost dijeli od dresa Arsenala.
 
Luis Ibanez skrasio se u Mađarskoj, Pablo De Lucas je i dalje na korak od Rijeke, a Norvežani su pokazali interes za Hajdukovog Sandra Gotala. Također, talijanski mediji pisali su o nastavku razgovora o transferu Tina Svena Sušića u Inter.
 
Prijelazni rok 26. siječnja: 
 
23:00 Posljednja vijest za danas stiže iz Italije. Drugoligaš Bologna ponudila je, tvrde talijanski mediji, osam milijuna eura za Dinamovog ofenzivca Marka Pjacu, ali je Mamić to odbio.
 
 
 
22:30 Iker Casillas najavio je da bi jednog dana mogao zaigrati u MLS-u. "Nemam problema s govorenjem toga, rado bih jednog dana zaigrao u SAD-u", rekao je Realov čuvar mreže.
 
21:30 Antonio Cassano nije više igrač Parme. "Klub je danas dogovorio sporazumni raskid ugovora s Cassanom", piše u Parminom priopćenju.
 
20:30 Bivši Dinamovac Luis Ibanez će karijeru nastaviti u mađarskom Györu. Nakon što nije dogovorio Angažman u Južnoj Americi, 26-godišnjak se ponovno vratio u Europu.
 
19:30 Darren Fletcher trebao bi večeras nastupiti za mladu momčad Manchester Uniteda u okršaju s s Liverpoolom, a engleski mediji tvrde da će mu to biti zadnja utakmica u dresu kluba s Old Trafforda. Očito je da je odlazak u West Ham sve realniji.
 
18:30 Robin Van Persie ima još godinu i pol ugovora s Manchester Unitedom, a o produženju vjernosti Crvenim vragovima još ne razmišlja.
 
"Trenutno mi to nije na pameti, kako sad stvari stoje, tu sam još godinu i pol. Zaista ne znam što će se dogoditi kasnije. Vidjet ćemo", rekao je Nizozemac.
 
18:00 Englezi su izračunali kako je slabljenje eura u posljednjim tjednima pogodovalo, između ostalog, Arsenalu u poslu s Villarrealom. Španjolci bi dobiti trebali 18 milijuna eura u ime transfera braniča Gabriela Pauliste, a u odnosu na, primjerice, 7. siječnja, današnjim odnosom tečaja eura i funte Topnici su uštedjeli 700 tisuća funti, kako tvrdi Sky Sports.
 
 
16:45 Hajduku treba novca, a nakon što je od brojnih dosadašnjih priča tek Jonjić za "sitniš" otiša u Južnu Koreju, pojavila se opcija s prodajom Sandra Gotala. Napadač koji je u ljeto stigao na Poljud bez odštete privukao je pozornost norveškog Moldea, zasad ničeg više osim raspitivanja nije bilo, n spominje se da bi Norvežani bili spremni ponuditi do 300 tisuća eura.
 
Gotal je u polusezoni u bijelom dresu ostavio dobar dojam, pogotovo na početku sezone, ali i u zadnjim jesenskim susretima kad je dobro funkcionirao u tandemu s Milevskim. Dosad je u sezoni u 22 susreta u HNL-u i pretkolima Europa lige upisao devet pogodaka i tri asistencije.
 
16:00 Marcelo Brozović i službeno je postao novi član milanskog Intera. Potpisao je ugovor do 2019. godine, a do 2017. će u Nerazzurrima boraviti na posudbi, tako tvrde u talijanskom klubu.
 
15:30 Nije propala opcija Tina Svena Sušića u Interu. Navodno je u Milanu danas na rasporedu nova runda razgovora na tu temu.
 
15:00 Mark Hughes pokušava u Stoke dovesti 19-godišnjeg Adama Traorea iz Barcelone. Vjeruje se da bi ga Katalonci pustili na posudbu u Englesku.
 
14:30 - Real Madrid predstavio je svoje novo pojačanje, Lucasa Silvu, mladog Brazilca iz Cruzeira.
 
 
12:30 - Prema tvrdnjama srpskog tiska, mladi igrač Partizana Danilo Pantić prelazi u Chelsea.

Engleski klub će beogradskom platiti oko 900 tisuća eura, a Pantić će ugovor potpisati ovog tjedna i zatim, vrlo vjerojatno, otići na posudbu u filijalu Chelseaja, nizozemski Vitesse.
 
12:00 - Rumunjski mediji javljaju danas ponovno pišu da Pablo de Lucas, 28-godišnji veznjak Petrolula, stiže u Rijeku. Već prije dva dana taj posao je bio blizu zaključivanja, no u jednom trenutku se ipak usporilo njegovo finaliziranje.

Rumunjski klub pokušava srezati troškove i rješava se igrača s velikim ugovorima, a Španjolac je među onima koji imaju otvorena vrata.

Prema "Transfermarktu", vrijednost De Lucasa je oko 1,8 milijuna eura, a Rijeka će navodno platiti Rumunjima 300 tisuća eura. Mediji navode kako De Lucasa na Kantridi čeka plaća od 15 tisuča eura i dvogodišnji ugovor.
 
11:25 - Arsenal je uvjeren da će danas dovršiti posao dovođenja Pauliste.
 
 
10:55 Lani je Dnjipro odbio ponudu Evertona od čak 25 milijuna eura za Konopljanku, no sad bi ga ta odluka mogla koštati jer je Everton odlučio drastično smanjiti ponudu s obzirom da Ukrajincu ugovor istječe na ljeto
 
10:50 Sjajno kulumbijsko krilo u dresu Fiorentine Juan Cuadrado već je neko vrijeme na radaru Josea Mourinha. Viole i Chelsea su u fazi pregovora, a klub iz Firenze traži 27 milijuna eura
 
10:40 Premda su za usluge veznjaka Barce Sergija Busquetsa zainteresirani Arsenal, Chelsea i za divno čudo Manchester United, sve vodi k tome da će Španjolac produžiti vjernost ponosu Katalonije
 
10:10 Za Gabriela Paulistu zainteresiran je bio i United, no kako se Brazilac okrenuo Topnicima, United želi pojačati obranu s austrijskim reprezentativcem iz redova Dinamo Kijeva Aleksnadrom Dragovićem, a ponuda iznosi čak 15 milijuna funti.
 
10:00 Ne može ni jedan dan proći da ne čitamo o eventualnim poslovnim potezima Manchester Uniteda. United je zabrinut jer je golman David de Gea odbio poboljšanju stavku u govoru, koja mu tjednu plaću povećava na čak 200 tisuća funti tjedno, što jasno sugerira da je želja Španjolca povratak u domovinu, ali ovaj put u redove Reala, koji je i više nego zainteresiran za sjajnog vratara. Ipak, Crveni vragovi su demantirali napise da daju za Garetha Balea čak 120 milijuna funti plus nekog igrača u paketu.
 
9:15 Jutro počinjemo viješću koju je i sam Arsene Wenger potvrdio, a ona glasi da je vođa obrane Viallareala Gabriel Paulista gotovo sigurno na Emiratesu. Wenger je potvrdio da je Brazilac ''veoma, veoma blizu dolasku u London'', transfer bi trebao iznositi 20 milijuna eura, a Paulista ne bi trebao imati problema s dobivanjem radne dozvole.
 
''Radi se o sjajnom igraču koji nam je nužno potreban u ovom trenutku. Istina je da je on samo proveo jednu godinu u Europi i to bi mogao biti problem, no radi se o velikom potencijalu'', rekao je Francuz.

 

 

Pročitajte više