Cedevita nastavila fantastičan hrvatski niz u regiji: S pola koša slomili Szolnoki

Foto: Hina 

NASTAVLJA se fantastičan niz hrvatskih klubova u regionalnoj ligi. Cedevita je večeras S pola koša svladala Szolnoki Olaj 74:73 i zaokružila maksimalan učinak hrvatskih predstavnika, 11 pobjedom u posljednja četiri kola. 

Cedevita je u petak gostovala kod Albe u posljednjoj utakmici prve faze Eurolige, u subotu se vratila u Zagreb, a već danas je imala nastup u ABA ligi i usprkos umoru uspjela je slaviti.

Najefikasniji igrači u redovima Cedevite bili su Miro Bilan sa 15, te Mario Delaš i Fran Pilepić sa po 10 koševa, dok su u mađarskim redovima najefikasniji bili Strahinja Milošević sa 21 i Akos Keller sa 19 koševa.

Cedevita je ovom pobjedom skočila na treću poziciju s devet pobjeda i četiri poraza. U vodstvu je Crvena zvezda sa 12 pobjeda, a drugu poziciju drži Budućnost sa 10 pobjeda i dva poraza.

Također, nastavak je ovo sjajnog niza hrvatskih klubova u ABA ligi, koji su u posljednja četiri kola ostvarili maksimalan učinak. Upisali su 11 pobjeda, jedini poraz zabilježila je Cedevita, ali u obračunu protiv Zadra.

 

 

Pročitajte više