Ćorluka asistirao za pobjedu Lokomotiva, Bilić presretan: "Ovo je bila naša najbolja utakmica"

LOKOMOTIV je u 8. kolu ruske Premierlige srušio na domaćem terenu Rubin Kazan. Jedini pogodak na utakmici djelo je Tarasova.

Slaven Bilić ostvario je svoju petu, odnosno drugu uzastopnu pobjedu na klupi ruskog prvoligaša. Bivši hrvatski izbornik poslao je na teren i dvojicu hrvatskih igrača - Darija Krešića i Vedrana Ćorluku, koji je upisao asistenciju.

Inače, Ćorluka je nakon teške povrede u Bruxellesu protiv Belgije izdržao svih 90 minuta na terenu. Lokomotiv je do pobjedničkog gola došao u 51. minuti. Samedov je iz kornera ubacio na drugu stativu, gdje je Ćorluka glavom prebacio loptu do Tarasova koji je bez problema zakucao loptu u gol.

Nadodajmo još kako je Rubin cijelo drugo poluvrijeme igrao bez Argentinca Ansaldija. Bilićeva momčad ovom je pobjedom stigla na treće mjesto na ljestvici, međutim 8. kolo još uvijek nije kompletirano.


Bilić: Igrali smo brzi i poletno

Slaven Bilić bio je presretan zbog druge uzastopne pobjede u prvenstvu. Bivši izbornik pohvalio je svoju ekipu, a zanimljivo je kako je do pobjede došao bez kapetana i najboljeg strijelca momčadi.

"Igrali smo odlično. Ovo je naša najbolja utakmica u sezoni. Istina, igrali smo bez Glušakova i Pavljučenka, pa je zato ova pobjeda još važnija. Igrali smo brzo, poletno. Jako sam zadovoljan", poručio je Bilić.

Ruska Premierliga, 8. kolo:

Lokomotiv Moskva – Rubin Kazan 1:0

Redoslijed:

1. Terek 19,

2. Zenit 16,

3. Lokomotiv 16,

4. CSKA 15 (-1),

5. Anži 14 (-1)

Pročitajte više