Di Canijev Sunderland srušio Everton, Petriću pet minuta u porazu od Arsenala

Foto: Guliver Images/Getty Images

SADA je sasvim sigurno. Kontroverzni Paolo Di Canio preporodio je Sunderland. Talijan je postavio taktiku koja je zaustavila Everton, a njegova momčad slavila je s minimalnih 1:0

Doduše, Evertonovi igrači dominirali su od prve minute, ali napadači su ponovno zakazali. Nikica Jelavić odradio je drugo poluvrijeme te se našao u nekoliko prilika koje nije uspio realizirati. S druge strane, Sessegnon je iskoristio jednu od rijetkih prilika Sunderlanda, što je u konačnici bilo dovoljno za pobjedu domaćina.


Drugi hrvatski reprezentativac Mladen Petrić dobio je pet minuta u porazu Fulhama protiv Arsenala. Sidwell je olakšao gostima posao jer je u 12. minuti dvoboja dobio izravni crveni karton, a Arsenal je do vodstva stigao u 43. minuti kada je Mertesacker zatresao mrežu Fulhama. Brojčano stanje na terenu izjednačilo se u 90. minuti kad je Giroud dobio crveni karton, ali bilo je prekasno za Fulham, koji je upisao drugi uzastopni poraz u prvenstvu.


Od ostalih utakmica spomenimo da je West Ham slavio protiv Wigana 2:0 te da je Stoke bio bolji od QPR-a također s 2:0. Norwich je pobijedio Reading 2:1, dok su dvije utakmice završile bez pobjednika - West Bromwich je remizirao protiv Newcastlea 1:1, a Swansea je odigrao 0:0 protiv Southamptona.

Pročitajte više