Dinamo, evo uzora za novu akciju u Ligi prvaka: Phoenix vraća novac od ulaznica nezadovoljnim navijačima!

Foto: AFP

MAMIĆEV klub muku muči s kroničnim manjkom navijača na tribinama, koji su napustili Dinamo ne samo zbog imidža gazde kluba, nego i zbog toga što je pod njegovim vodstvom postao ruglo u LP, kanta koja služi za napucavanje i poravljanje gol-razlike ostalim klubovima u skupini.

Kako bi privukli navijače, u Dinamu smišljaju svašta: Od nagrađivanja gledatelja s milijun kuna do dijeljenja ulaznica, ali iz Amerike im stiže akcija koja se čini prava za napaćene navijače Modrih:

Phoenix Suns pokušava privući navijače na utakmicu protiv Dallas Mavericksa, koja se igra u četvrtak, jamstvom povrata novca ako navijači ne budu zadovoljni viđenim, neovisno o rezultatu.

Sunsi zbog slabih rezultata i momčadi cijelu prošlu sezonu nisu cijele prošle sezone rasprodali dvoranu, a sada poručuju navijačima kako će svakome tko kupi ulaznicu i nezadovoljan napusti dvoranu vratiti novac, neovisno o konačnom rezultatu utakmice. Ovo je prva ponuda ovakve vrste u NBA-u.

Phoenix se na ovu inovaciju odlučio jer i ove sezone nastavlja gdje je stao prošle: Ima omjer pobjeda i poraza 7-10, a kao i prošle sezone, još nije rasprodao nijednu utakmicu u svojoj Areni kapaciteta 18 tisuća gledatelja.

Pročitajte više