Dok se Hrvatska kuha, skijaška reprezentacija na pripremama: Kostelić i društvo u Švicarskoj

Foto: Press

NAKON završetka odmora u lipnju i kraćih kondicijskih priprema naši alpski reprezentativci i reprezentativke, predvođeni Ivicom Kostelićem i Filipom Zubčićem krenuli su s ljetnim snježnim pripremama za nadolazeću sezonu te su od subote na treningu na švicarskom  ledenjaku u Zermattu.
 
Ivica Kostelić se, nakon trotjednog jedrenja Jadranom i kondicijskih priprema na Mljetu, u nedjelju pridružio ostalima u Zermattu, na putu pritom svrativši do dr. Hohmeistera u Bad Ragaz (SUI) po redovnu injekciju za koljeno.
 
Hrvatska skijaška reprezentacija će se na već poznatoj i tradicionalnoj ljetnoj trening bazi u Zermattu (SUI) zadržati  dva tjedna.
 
Uz Ivicu i Filipa na ljetnom snježnom treningu su i Andrea Komšić, Istok Rodeš, Matej Vidović, Elias Kolega, Luka Krsmanović, William Vukelić, Samuel Kolega, Lana Zbašnik i Ida Štimac koji su u Zermatt stigli ravno s Hintertuxa (AUT).
 
Natko Zrnčić Dim je na kondicijskim pripremama te će kraće ljetno skijanje na Zermattu obaviti početkom kolovoza, prije puta na pripreme i natjecanja brzih disciplina u Južnu Ameriku, dok Leona Popović, koja se uspješno oporavlja od operacije loma potkoljenice, provodi rehabilitaciju i kondicijske treninge u Gorskom kotaru, a povratak na snijeg za nju je predviđen početkom kolovoza.

Pročitajte više