Domagoju Duvnjaku dosadile priče o zlatu

Video: Dario Dalmacija 

DOMAGOJU DUVNJAKU dosadile su priče o deset godina bez zlata. Uoči odlaska u Katar na SP najbolji hrvatski rukometaš poručio je - da moramo biti na zemlji.

"Kada Hrvatska igra svi očekuju da ćemo se boriti za medalju, da ćemo biti visoko, ali moramo biti na zemlji. Moramo ići utakmicu po utakmicu, neće biti lako. Mi smo favoriti, ali moramo to pokazati na terenu"

"Namučili smo se protiv Srbije. Razlog je to što smo umorni, što su noge teške. U drugoj utakmici primili smo 30 golova, što je po meni puno. Sigurno će to biti puno bolje kad ubrzamo noge, kad dođe svježina"

"Vidjet ćemo na SP-u u kakvoj smo formi, ali još uvijek nismo na 100 posto. Nadam se da ćemo biti već u prvoj utakmici protiv Austrije", rekao je Duvnjak.

Marko Kopljar upozorio da Hrvatskoj treba svježine u obrani. 

"Protiv Srbije smo jučer odigrali obranu slabije nego u prvoj utakmici. Treba nam svježina. Imali smo prvo slobodno jutro još od 26.12. kada smo krenuli s pripremama. Svježina će doći za nekoliko dana jer bez toga ne možemo igrati dobru 5-1 obranu. Naših 5-1 se svodi na jako puno kretnji, gustoću i mislim da će na kraju dobro izgledati. Kako god, mi ćemo se bacati na glavu, ginut ćemo na terenu. Žao mi je što neće biti previše naših navijača u Kataru", rekao je Kopljar.  

POGLEDAJTE KAKO SMO RUKOMETAŠE ISPRATILI U KATAR I PRATITE SP S INDEXOM NA NAŠOJ TEMI

Pročitajte više