Evo što nogometni vrh savjetuje Dinamu: Bilo bi bolje da uložite 300 milijuna eura



"MOMČAD je trebala biti agresivnija, čvršća. Stalne promjene mjesta igrača također ne idu i prilog. To nije čip koji se može promijeniti, a da računalo i dalje radi", kritičan je prema Anti Čačiću bio i legendarni dinamovac Velimir Zajec kojeg smo uhvatili nakon utakmice.

"Jadna je sva ova atmosfera, užasno je igrati pred praznim stadionom", dodao je.

Predsjednik HNS-a Davor Šuker zna recept.

"Dinamo ima budućnost i puno mladih igrača, ali kada vidimo kako Zlatan štopa loptu, vidimo kakva jer to razlika u tehnici. Tako je na razini cijele momčadi. Teba ipak doći do Lige prvaka i skupljati iskustvo, a onda jednog dana i nešto ostvariti. Da Dinamo uloži 200-300 milijuna eura u momčad,l sigurno bi bilo puno bolje ovako možemo samo čekati"

Štimac: Dinamo je bio bojažljiv

Modre je gledao i Robi Kovač.

"Pariz je velika momčad; Ibrahimović, Menez, Pastore... Imali su puno šansi i mogli su pobijediti i uvjerljivije. Trebali smo biti ofenzivniji, ali lako je reći nakon utakmice. Dinamo ima mladu ekipu kojoj treba iskustva, teško je protiv ovakvih momčadi. Porto i Dinamo Kijev su također daleko ispred nas. Oni ulažu stotine milijuna eura, bez problema. Nadam se i jeftinijim ulaznicama iduće sezone, jer ovo je tužna atmosfera"

Izbornik Igor Štimac kratko je komentirao da Dinamo nije bio dovoljno živ.

"Bili su bojažljivi, bez agresije. Vidina pozicija na zadnjem veznom me iznenadila, a Puljić se nametnuo"

Pročitajte više