FFC u Ljubljani: "Slo Rocky" Fabjan na teškom ispitu protiv banjalučkog nokautera

Foto: FFC

PONAJBOLJI slovenski kick-boksač i legenda regionalne kick-boksing scene, Miran "Slo Rocky" Fabjan dobio je novog protivnika na FFC-u 18 u Ljubljani, koji ćemo 17. travnja pratiti u dvorani Tivoli.

Fabjan će rukavice ukrstiti s odličnim banjalučkim kick-boksačem Denisom Marjanovićem. Podsjećamo, Fabjan se trebao boriti protiv Armenca Grigora Ashughbabyana, no ovaj je slomio nogu te će izbivati iz borilišta nekoliko mjeseci. S obzirom na sjajnu predstavu Marjanovića na FFC7 priredbi u Sarajevu proteklog vikenda, Banjalučanin je ekspresno dobio novu šansu u FFC ringu. On je, naime, u Skenderiji nokautirao Crnogorca Bobana Krušića krajem druge runde svojom specijalkom kombinacijom "high kick/kroše".

Slovencu će ovo biti čak sedmi FFC nastup uz polovičan uspjeh od 3 pobjede i 3 poraza. "Slo Rocky" je nastupio još na Cro Cop Final Fightu protiv Ivana Posavca te je uvjerljivo slavio u tom dvoboju, a pobjeđivao je i Krušića te Bilića. Gubio je prekidima od Paula Daleyja i Ibrahima El Bounija, ali i na bodove od Stevana Živkovića.

Marjanović je također poražen od El Bounija te je u već spomenutom dvoboju svladao Bobana Krušića proteklog vikenda u Sarajevu. Bio je bolji i od Mesuda Selimovića pa mu je ukupni FFC score trenutačno 2-1.

Spomenimo i da je Fabjan želio na suprotnoj strani ringa vidjeti Igora Emkića koji je također nastupio u Sarajevu, no ispalo je da će se ovaj put boriti protiv Marjanovića. Meč protiv Emkića će pričekati neki drugi event.

FFC 18 je na rasporedu 17. travnja u sad već tradicionalnom domu Final Fight Championshipa u Ljubljani - dvorani Tivoli.

Pročitajte više