Glavić demantira psovke: "Laž je da sam to rekao Mateši"

Foto: Hina

POVODOM jučerašnjeg članka: Index doznaje: Vijećnici HOO-a okrenuli leđa Mateši, traže hitnu ostavku Uprave, član Vijeća HOO-a Miho Glavić obratio se našem portalu demantijem kojeg prenosimo u cjelosti.

"Poštovani, upozoren sam od poznanika na sadržaj gore navedenog članka objavljenog na Index.hr portalu 19.studenog, 2013.

Ovim putem želim poslati demanti na tekst novinarke gđe Eibl u dijelu gdje spominje moje ime i navodnu "izjavu": Miho Glavić u jednom je času prekinuo Matešu riječima: „Pun mi je k.... da mi govoriš da nam takva TV treba!“ Riječ je o neistini, notornoj laži. Takvu izjavu nisam dao, niti bi ona ikada mogla biti dio mog načina izražavanja. Obzirom da je rečenica stavljena pod navodnike čime se čitateljima sugerira da je riječ o citatu, inzistiram da objavite ovaj demanti. Uz sav respekt prema novinarki i interesu za temu koja zasigurno jest relevantna, smatram da je ista morala provjeriti izvor navodne izjave barem kod još jednog člana Vijeća HOO ili osoba koje su prisustvovale sjednici Vijeća HOO, prije objave ovog meni osobno uvredljivog nepostojećeg, neizgovorenog citata. Kao član Vijeća HOO moje izlaganje bilo je znatno kompleksnije, a sažetak je predan predsjedniku Vijeća u formi prezentacije od cca 15tak stranica na razmatranje Vijeću i buduće rasprave. Iskreno sam razočaran spominjanjem mog imena u navedenom kontekstu. "

Miho Glavić Zagreb

 

Pročitajte više