Guardiola neće u United: Sretan sam u Bayernu

Foto: Guliver Image/Getty Images

VIJEST dana je otkaz Davidu Moyesu, pa je svoj komentar na nju dao i Pep Guardiola, trener Bayerna koji je spominjao kao mogući nasljednik Moyesa u Manchester Unitedu.

"Ja sam u Bayernu s kojim sam potpisao ugovor na tri godine i gdje osjećam da možemo još napredovati. Promijenio sam kulturu, zamijenio katalonsku za njemačku i to nije bilo lako. I trebam vremena. Ljudi me u Bayernu cijene i želim ostati ovdje", rekao je Guardiola uoči polufinala Lige prvaka protiv Reala.

Bayernov glasnogovornik je dodao: "Recite ljudima u Engleskoj kako nema šanse da Guardiola ode u United."

Ancelotti: Žao mi je Moyesa

Smjenu Moyesa, koji u Unitedu nije dočekao ni kraj debitantske sezone, prokomentirao je i Realov trener Carlo Ancelotti.

"Iznenađen sam jer United nema običaj dijeliti otkaze svojim trenerima tako brzo. U  nekom drugom klubu to bi možda bilo i normalno, ali nakon duge ere Sir Alex Fergusona, vijest me pomalo iznenadila. Žao mi je Moyesa, ali takav je život trenera. Ponekad ne ide i dobijete otkaz. Međutim, siguran sam kako će Moyes brzo pronaći novi posao", rekao je talijanski stručnjak kojeg u srijedu navečer očekuje okršaj s Guardiolom.

"Imam veliko poštovanje prema Pepu. Radi odličan posao."

Pročitajte više