Hajduk: Razmišljamo o novom treneru, ali neka prvo završi sezona

Foto: Hajduk.hr

TIJEKOM petka održana je sjednica Nadzornog odbora Hajduka, a nakon redovnog sastanka predsjednica NO Branka Ramljak obratila se medijima.
 
Za početak, krenula je s financijama: "Za prva dva mjeseca 2015. godine financijsko stanje je povoljno, dobro je, neka se tako nastavi i u sljedećem dijelu godine."
 
"Što se tiče rezultata, rekao bi čovjek da bi mogao biti i bolji, međutim situacija je takva kakva je. Nadam se da ćemo ostvariti ciljeve koje smo zacrtali, da uđemo u finale Kupa i u onaj bubanj za kvalifikacije za Europa ligu", nastavila je Ramljak, prema čijim riječima na Poljudu još ne razmišljaju o nasljedniku Stanka Poklepovića.
 
"O nasljedniku Špace se razmišlja, ali pričekajmo kraj sezone"
 
"Mi imamo trenera, i mislim da nije korektno ni prema njemu, ali i prema onome s kojim će se možda sutra razgovarati da iznosimo bilo što. Jasno je da se razmišlja o tome, ali pričekajmo kraj sezone, a onda ćemo vidjeti", poručila je o klupi Bijelih, a nije željela odgovoriti je već uspostavljen kontakt s nekim potencijalnim kandidatom.
 
Iduća tema bila je HNS. U Hajduku su i dalje za sastanak, no tvrde da ne ovisi o njima kad će se on održati. "Naš je preduvjet da na sastanku sudjeluje predsjednik Uprave Marin Brbić", rekla je.
 
Na kraju, ulazak Davora Šukera u Izvršni odbor Uefe nije oduševio hajdukovce. "Čestitku nismo poslali, a sad je ionako kasno", priznala je Ramljak, ali i zaključila. "Moram reći da je Hajduk vjerojatno kao i svi ostali zadovoljan što je jedan Hrvat u IO Uefe."

Pročitajte više