Hitzfeld otkrio s kim ide na Hrvatsku: Na popisu zvijezde Bundeslige i Serije A

Foto: Guliver Image/Getty Images

U SRIJEDU 5. ožujka Švicarska i Hrvatska odigrat će prijateljski ogled u St. Gallenu, a nakon što je Niko Kovač već ranije objavio popis igrača na koje računa, sad je popis kandidata objavio i njegov kolega sa švicarske klupe, Ottmar Hitzfeld.

Nijemac je pozvao 21 igrača, od čega ih pet dolazi iz švicarskog prvenstva, iz četiri različita kluba. Na popisu nema većih iznenađenja, sve najvažnije karike trebale bi biti na raspolaganju jer i Švicarci se uigravaju za nastup na SP-u, gdje su u skupini s Francuskom, Ekvadorom i Hondurasom.
 
Popis švicarskih kandidata za utakmicu protiv Hrvatske:

Diego Benaglio (Wolfsburg), Yann Sommer (Basel), Johan Djourou (HSV), Michael Lang (Grasshoppers), Stephan Lichtsteiner (Juventus), Ricardo Rodriguez (Wolfsburg), Philippe Senderos (Valencia), Steve von Bergen (Young Boys), Tranquillo Barnetta (Eintracht), Valon Behrami (Napoli), Josip Drmić (Nürnberg), Blerim Džemaili (Napoli), Gelson Fernandes (Freiburg), Mario Gavranović (Zürich), Gökhan Inler (Napoli), Admir Mehmedi (Freiburg), Pirmin Schwegler (Eintracht), Haris Seferović (Real Sociedad), Xherdan Shaqiri (Bayern), Valentin Stocker (Basel) i Granit Xhaka (Borussia Mönchengladbach).

Pročitajte više