Hrvat iz Čilea na Maksimiru? Slomio nogu poput Dudua, nije igrao sedam mjeseci, a dolazi kao pojačanje za Ligu prvaka

Foto: Screenshot YouTube

NAKON osvajanja duple krune, Dinamo se okreće planovima za sljedeću sezonu. Ambicije su kao i svakog ljeta iste - izboriti europsko proljeće. Nakon lanjskog debakla, najprije u kvalifikacijama za Ligu prvaka, a onda i u Europa ligi,  Zdravko Mamić, misli li napraviti korektan europski rezultat, nužno mora pojačati momčad, posebno u defenzivi.
 
Gordon Schildenfeld vraća se na Maksimir, pregovori s Emirom Spahićem nisu odmakli od faze medijskih špekulacija, a kako pišu čileanski mediji, na Maksimir gotovo sigurno stiže Marko Biskupović, Hrvat iz Čilea.
 
Fútbol Chileno piše kako su pregovori 25-godišnjeg braniča Universidada Catolice s Dinamom došli u završnu fazu i kako je samo pitanje dana kad će ugovor biti realiziran.
 
Premda je Biskupović Čileanac s dva nastupa i za nacionalnu selekciju, on se ne bi u Maksimiru smatrao strancem poput Henriqueza i Fernandesa, jer ima i hrvatsku putovnicu.
 
Čileanski mediji pišu kako se radi o odličnom i polivalentnom stoperu, koji podjednako dobro igra s obje noge, no problem bi mogla biti teška ozljeda koju je zadobio prošle godine.
 
Nakon jednog starta, gležanj lijeve noge potpuno mu se okrenuo, a taj je lom podsjetio na stravičan lom noge Eduarda da Silve. Trebalo mu je punih sedam mjeseci za povratak nogometu. 
 

Pročitajte više