Ivković bocnuo Tudora: Volio bih da ti i nakon naše utakmice pukne glas pa da ne dođeš na presicu

Foto: Screenshot; Youtube

LOKOMOTIVA u ponedjeljak gostuje na Poljudu protiv Hajduka, a trener Filijale Tomislav Ivković najavio je okršaj protiv ekipe Igora Tudora.

"Ja bih volio da je Hajduk dobio Dragovoljca 4:1 a ne obrnuto jer će poslije ovog rezultata biti motiviraniji i htjeti će se iskupiti pred svojim navijačima i pokazati da im je to bio samo loš dan. A ja bih volio da i poslije naše utakmice Tudoru pukne glas tako da neće moći doći na presicu", rekao je Ivković, koji je ironično prokomentirao potez trenera Hajduka nakon utakmice s Dragovoljcem. Tudor je nakon debakla u Sigetu poslao svog pomoćnika na presicu, jer je imao problema s glasom.

Lokosi ne znaju za pobjedu na Poljudu od 2012. godine, a Hajduk je u posljednja tri međusobna okršaja izašao kao pobjednik.

"Očekujem jednu neizvjesnu utakmicu, izgubili smo tri zaredom na isti način. Međutim, ovaj put ćemo ući pametnije u utakmicu. Postoji pritisak, pa ne idemo dolje na izlet. Želimo ostati sa Splitom na dva boda do posljednjeg kola pa neka ta utakmica u zadnjem kolu odluči tko će ući u Europa ligu", rekao je Ivković.

Utakmica je na rasporedu u ponedjeljak u 18 sati.

Pratite nas na Facebooku!

 

Pročitajte više