Ivković nakon nove Lokomotivine sramote: Radim najbolje što mogu i znam

Foto: Hina

RIJEKA je u utakmici 33. kola HNL-a pregazila Lokomotivu s 5:0.

> Kek nakon rapsodije: Odigrali smo nogomet za navijače

Riječani su pred svojim navijačima Lokose uništili u posljednjih 20 minuta prvog poluvremena. Najprije je Tomasov sjajno pratio ubačaj Sharbinija i pospremio ga iz teške pozicije u praznu mrežu, a potom je isti igrač zabio ljevicom nakon odličnog proigravanja Bradarića. S ova dva gola Tomasov je stigao do brojke od pet postignutih golova u posljednje četiri utakmice.
 
Prvijenac Bradarića, zabio i sjajni Sharbini
 
Za 3:0 je u 36. minuti zabio Balaj nakon što je u mrežu pospremio ubačaj Leovca, a za kraj furioznog prvog poluvremena gol je postigao Bradarić. Nogometaš, koji je u siječnju stigao iz Hajduka, skrenuo je u mrežu ubačaj Tomasova iz slobodnjaka. To mu je prvi gol u dresu Rijeke.
 
Veliku utakmicu odigrao je i Sharbini. Izluđivao je svoje čuvare, a stigao se upisati i u strijelce. U 69. minuti je lažnjacima prevario braniče Lokomotive i pogodio sami kut gostujućeg gola za konačan rezultat. Mogao je sjajni Sharbini zabiti i drugi gol, no pet minuta prije kraja njegov udarac zaustavila je vratnica. 
 
 
 
Lokomotiva nastavila s očajnim igrama: Šest poraza i remi u posljednjih sedam utakmica
 
Lokomotiva? Kao da se nije ni pojavila na utakmici. Nastavila je s katastrofalnim igrama u drugom dijelu sezonu i sve je dalje od Europe. U posljednjih sedam utakmica Lokosi imaju šest poraza i jedan remi. Trećeplasirani Hajduk joj bježi četiri boda, a četvrto mjesto, koje u Europu vodi ako Split ne osvoji Kup, drži s dva boda više od Zagreba tri kola prije kraja.
 
Ivković: Radim najbolje što mogu i znam
 
"Trenutno smo u crnoj rupi", priznao je trener Lokomotive Tomislav Ivković.

"Imamo mali broj igrača i nemamo veliki izbor, to nam je najveći problem. Nama kada nedostaje dva igrača to je kao da drugima nedostaje cijela ekipa."

Je li Ivković zabrinut za svoj posao?

"Radim najbolje što mogu i znam. Kada pobjeđujemo onda sam najbolje rješenje, a u ovoj našoj crnoj rupi u zadnjih mjesec dana sam najgore rješenje. Prepuštam odluku ljudima koji vode klub."

Riječani su sigurni na drugom mjestu i u Europskoj ligi.
 
 

Standings provided by

Pročitajte više