Kek ostao bez Balaja: Svi se pale na Dinamo i Hajduk, ali Slaven je ozbiljna ekipa

Foto: NK Rijeka

RIJEKA u subotu od 17 sati na Kantridi dočekuje Slaven Belupo u sklopu 23. kola Prve HNL, trener Matjaž Kek lovi još jednu pobjedu za kormilom drugoplasiranog kluba Prva HNL.
 
"Svi se 'pale' kada dolaze Dinamo i Hajduk. Kada dođe ozbiljna ekipa kao što je Slaven Belupo odmah to nekako stavljamo sa strane. Moramo doći do toga da je svaka sljedeća utakmica najbitnija i da je svaka sljedeća pobjeda najvažnija. Slaven Belupo je na gostovanju u Splitu pokazao kvalitetu, sada su se pojačali i registrirali neke nove igrače. Mi moramo razmišljati o sebi", rekao je u najavi slovenski strateg.
 
"Treba izaći na teren i pokazati se. Veseli me da je u svlačionici dobra atmosfera i da igraču znaju da je dokazivanje u nogometu ponekad najteža stvar. Doći će do nekih promjena, ozljede su sastavni dio", nastavio je te otkrio da će biti bez pomoći prvog napadača.
 
Balaj otpao, Hristov nespreman za 90 minuta
 
"Balaj otpada za neko vrijeme. Hristov nije još spreman za 90 minuta, u jednu ruku otvara se mogućnost nekom drugom igraču. Neki klubovi su jedno vrijeme igrali bez klasičnog napadača", rekao je na ovu temu Kek.
 
Potom je svoja razmišljanja sa novinarima podijelio i Andrej Prskalo. Rezervni vratar na proljeće je u ulozi prvog čuvara mreže, zbog ozljede Vargića, a ovako je ocijenio svoje dosadašnje nastupe:
 
"Zadovoljan sam svojom igrom, ali uvijek može bolje. Malo je bilo peha u Istri i Splitu i šteta što nismo pobijedili. Pohvale dečkima na dobroj igri."
 

Pročitajte više