Kikser Vidić je najgori transfer ovog ljeta: "Igra za Inter, a usrećuje navijače Milana i Juventusa"

Foto: Guliver Image/Getty Images, Twitter

NEMANJA VIDIĆ na katastrofalan način započeo je svoju epizodu u Interu. Srpski branič odigrao je četiri utakmice za milanski klub, a u tri je bio najlošiji pojedinac svoje momčadi.

Najprije je protiv Torina bespotrebno dobio crveni karton zbog sarkastičnog aplaudiranja glavom sucu uz ranije napravljen jedanaesterac, zatim je poklonio gol Palermu u remiju 1:1, a potom i napravio jedanaesterac uz nesigurnu igru u porazu 1:4 od Cagliarija. Dva napravljena penala, jedan crveni karton i jedan poklonjeni pogodak suparniku u samo 360 minuta.

 

"Nemanja Vidić je najlošije započeo sezonu u novom klubu od svih transfera u ligama petice", smatra talijanski novinar Matteo Bonetti.

Navijači Uniteda na Twitteru slave što je 32-godišnjak napustio Old Trafford "na vrijeme". Slave i navijači Milana i Juventusa koji pišu da Vidić igra za Inter, ali osvaja srca navijača drugih klubova.

Mazzarri: Čini mi se da je istrošen i fizički i psihički

I trener Intera Walter Mazzarri priznao je da ne zna što se događa s Vidićem.

"Možda sam pogriješio što sam ga pustio da odigra tri utakmice zaredom. Postoje igrači koji ne mogu odigrati 270 minuta zaredom u ovom periodu i izgleda da je Nemanja jedan od njih. Čini mi se da je istrošen i fizički i psihički", rekao je Mazzarri.

Srećom po Inter, doveli su ga bez odštete...

Pročitajte više