Kontroverzni menadžer: Modrić se zbog nezadovoljne supruge vraća u Englesku

Foto: Instagram/Luka Modrić

POSLJEDNJA dva dana strani sportski portali bruje o nezadovoljnoj supruzi Luke Modrića koja bi mogla biti razlog njegovog povratka u Premiership, možda čak i u dresu Chelseaja ili Manchester Uniteda.


Glasinu je pokrenuo menadžer s FIFA licencom Francois Gallardo, a brzo su se za nju uhvatili engleski tabloidi, zatim i španjolski tisak.

"Modrić je motor Reala, ali problem je njegova žena koja se nije prilagodila na Madrid i život u Španjolskoj", rekao je Gallardo natuknuvši kako se Luka vraća na "Otok".

Englezi su priču razradili i povezali s ludilom prijelaznog roka te pokrenuli priču kako su Manchester United i Chelsea ozbiljno zainteresirani za hrvatskog veznjaka.

Modrić je u Real Madrid stigao iz Tottenhama 2012. godine, a ugovor s "kraljevskim klubom" ima do 2018. nakon što je lani pomogao Carlu Ancelottiju i Cristianu Ronaldu do desetog europskog naslova. Prije toga igrao je pod Mourinhom koji se vratio u Chelsea i navodno bi tamo volio dovesti upravo Modrića. U Realu ne razmišljaju o prodaji najvažnijih igrača, a Ancelotti je otkrio kako se veseli povratku Modrića nakon tri mjeseca pauze zbog ozljede.

Gallardo je poznat po nekoliko kontroverzi. Prije tri godine najavljivao je prelazak Pepa Guardiole u Manchester City, da bi Španjolac osvanuo u Bayernu. Godinu kasnije Mandžukića je selio u Real, a za Modrića je još prije godinu dana govorio da napušta Madrid.

Pročitajte više