Kovač neće kopirati Simeonea i njegov Atletico: "Modrić je bio savršen u finalu"

Foto: Drago Sopta/HNS

LUKA MODRIĆ postao je osmi Hrvat koji je osvojio Ligu prvaka, a hrvatski je reprezentativac nakon osvajanja prestižne titule izabran među 11 najboljih igrača 59. izdanja Lige prvaka.

Sve ovo izmamilo je osmjeh na lice Nike Kovača, koji s nestrpljenjem očekuje dolazak najboljeg hrvatskog reprezentativca na pripreme za SP.

"Drago mi je zbog Luke. Ne samo zato što je još jedan Hrvat osvojio Ligu prvaka, nego zato što je Modrić to zaslužio svojim ponašanjem. On je pravi profesionalac, čovjek. Odigrao je izvrsnu utakmicu, pogotovo u drugom poluvremenu i ovo je vrhunac svega što je radio u protekle dvije godine", rekao je Kovač.

"Luka je sada pun pozitivnih misli, a na nama je da ga osvježimo i pripremimo za Svjetsko prvenstvo. Nismo se čuli, kasnije ću ga nazvati", nadodao je hrvatski izbornik.

Diego Simeone i njegovih 11 ratnika oduševili su svijet svojom fanatičnom igrom. Kovač, pak, ne namjerava kopirati El Chola.

"Svaka ekipa ima svoj stil. Atletico je momčad koja je na okupu već dvije, tri godine. Nama izbornicima nije baš tako jednostavno kao klupskim trenerima. Izbornici moraju pripremiti svoju ekipu u vrlo kratkom roku. Mi ćemo se potruditi da naše pravo lice bude ono drugo poluvrijeme u uzvratnoj utakmici protiv Islanda", objasnio je izbornik.

Pratite nas na Facebooku:

 

Pročitajte više