Kranjčar zabio Stokeu, United slomio Leicester nakon pogreške Kramarića, Lovren na tribinama

Foto: Guliver Image/Getty images

NIKO KRANJČAR postigao je drugi gol ove sezone u porazu QPR-a 1:3 od Stokea.
 
Stoke je s dva gola Waltersa nakon 34 minute vodio 2:0, a potom je Kranjčar u 36. minuti drugi put u sezoni matirao Begovića. Hrvatski veznjak na travnjaku je proveo 68 minuta. 
 

 
Walters je u drugoj minuti sudačke nadoknade postigao svoj treći gol i donio devetu pobjedu svojoj momčadi, koja se nalazi na devetom mjestu ljestvice, dok je QPR ostao predzadnji.
 
Leicester nemoćan na Old Traffordu
 
Andrej Kramarić prvi put je istrčao na travnjak Old Trafforda sa svojim Leicesterom, ali utakmicu neće pamtiti po dobrome. Kriv je za vodeći gol Uniteda, koji je na kraju slavio s 3:1. Na 35 metara od svog gola izgubio je loptu u duelu s Blindom, koji je potom upisao prvu asistenciju u sezoni za sjajan pogodak Van Persieja.
 

 
Pet minuta kasnije je Falcao u gostujuću mrežu pospremio odbijanac, a u posljednjoj minuti prvog poluvremena autogol postigao je Morgan nakon udarca glavom Blinda. Do kraja susreta Wasilewski je ublažio poraz posljednje momčadi lige. Kramarić je igrao do 62. minute, a imao je samo jednu priliku, no katastrofalno je pucao prema De Geinom golu.
 
Liverpool slavio bez Lovrena i Balotellija, povratnik Sturridge zabio
 
Dejan Lovren je izgubio mjesto i na klupi Liverpoola. S tribina Anfielda, u društvu Marija Balotellija, odgledao je pobjedu 2:0 svoje momčadi protiv West Hama. Pobjedu Redsima donijeli su Sterling i povratnik na travnjake Sturridge.
 
Istim rezultatom (2:0) Sunderland je pobijedio Burnley, dok je Tottenham u gostima s 3:0 potopio WBA uz još jedan sjajan gol Eriksena iz slobodnjaka.
 
 
 

Widget powered by WhatstheScore.com

Pročitajte više