Luka Modrić opet je dio udarne Uefine postave

Foto: Uefa 

UEFA je uvrstila Luku Modrića u momčad tjedna Lige prvaka. Očekivano, pokretač Reala ušao je među 11 najboljih igrača drugog polufinalnog tjedna nakon sjajne izvedbe u Bavarskoj. Momčad tjedna u potpunosti je sastavljena od igrača Reala i Atletica koji su izborili finale u Lisabonu 24. svibnja.

Real je u utorak u Münchenu deklasirao Bayern s 4:0, a Atletico je sinoć u Londonu raozorio Mourinhovu taktiku i muški slavio 3:1.

Modrić je i proteklog tjedna, nakon prve utakmice Reala i Bayerna, uvršten u momčad kola. Ovaj put društvo u sredini terena prave mu klupski suigrač Di Maria te Atleticov Turčin Arda Turan. Samo su Modrić i Di Maria dva tjedna u nizu upala u najjači tim.

U idealnoj momčadi još su četvorica igrača Reala: Pepe, Ronaldo, Bale i Ramos, dok Atletico predstavljaju vratar Thibaut Courtois, bočni igrači Juanfran i Filipe Luis, te razarač Diego Costa.

Momčad tjedna Lige prvaka prema izboru UEFA-e: Courtois - Juanfran, Ramos, Pepe, Filipe Luis - Modrić, Turan, Di Maria - Ronaldo, Diego Costa, Bale

Pročitajte više