Mamić zadovoljan nakon pobjede u Puli, Vukojević hvali Dinamovu mladost

Foto: Hina

DINAMO je u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa slavio 1:0 na gostovanju u Puli protiv Istre, a trener pobjedničke momčadi Zoran Mamić nakon utakmice bio je zadovoljan.
 
"Vidjeli smo tvrdu utakmicu na terenu na kojem nije bilo moguće kombinirati pa smo morali preskakati igru. Čestitam svojoj ekipi na zasluženoj pobjedi, a Istri na korektnoj borbi i mislim da su jako dobro igrali", rekao je Mamić i dodao:
 
"Žao mi je što nismo na kraju zabili drugi pogodak jer smo posljednjih 15-ak minuta imali nekoliko lijepih prilika, ali nema veze. Zadovoljan sam."
 
"Mladi igrači su bogatstvo Dinama"
 
Zadovoljni su i nogometaši.
 
" Bili smo bolji, imali smo dosta prilika i mogli zabiti još koji pogodak dok nam Istra nije ozbiljnije zaprijetila. Osim pobjede ja bih posebno istaknuo ove mlade igrače koje Dinamo stalno proizvodi. Prije nekoliko dana je protiv Lokomotive debitirao 16-godišnji Olmo, danas su za prvu momčad debitirali Hodžić i Cekici... Oni su bogatstvo Dinama, a činjenica što im trener Mamić daje priliku dovoljno govori o njihovoj kvaliteti", komentirao je jedan od najiskusnijih Ognjen Vukojević.
 
Jedini pogodak zabio je Junior Fernandes.
 
"Jako sam sretan zbog pobjede, a naravno i zbog svog pogotka. Došli smo ovdje po pobjedu i ostvarili smo je, a nismo primili niti pogodak tako da možemo biti zadovoljni. Ozljeda je iza mene i formu dižem kroz utakmice i treninge, a naravno da mi golovi samo dodatno daju samopouzdanje."
 

Pročitajte više