Mandžukić opet u ljubavi s novinarima, gledat ćemo Hrvatsku s tri napadača!

Foto: Ronald Gorsic/Cropix

NAKON što je s Bayernom pokorio Europu, Mario Mandžukić spreman je za izazove u dresu hrvatske reprezentacije. Najbolji hrvatski napadač bit će najveća opasnost za desetkovane Škote.

"Jedva čekam da utakmica počne. Za reprezentaciju uvijek imam snage. Odlično sam raspoložen, nema govora o umoru. U dresu reprezentacije uvijek osjećam najveću odgovornost", rekao je odlično raspoloženi Mandžukić, koji ne mari za dvoboj Srbije i Belgije u Brusselsu. Mandžo je u potpunosti fokusiran na dvoboj protiv Škotske.

"Pokušavam uvijek dati sve od sebe i ne zamaram se hoću li dati gol. Na prvom mjestu mi je da dam sve od sebe i da pomognem momčadi. Do sada sam uvijek bio nagrađen za trud pa se nadam da će tako biti i u petak. No stvarno nije bitno hoću li zabiti, bitna su tri boda'', poručio je Mario.

"Škoti se ne dolaze predati, neće nam biti lagano", rekao je Mandžukić, koji ipak misli da se izostanak Ćorluke i Modrića neće previše osjetiti.

"Izbornik na raspolaganju ima velik broj igrača koji jedva čekaju da zaigraju za reprezentaciju. Naravno, bilo bi mi draže da su oni tu s nama, ali bez obzira što ih neće biti siguran sam da ćemo odraditi posao".

Bokšić: Ne zanima nas u kakvom stanju dolaze Škoti, moramo pobijediti!


Alen Bokšić pozvao je navijače da dođu podržati reprezentaciju.

"Pred nama je odlična utakmica, bit će lijepo vrijeme. Bilo bi mi drago kad bi svi došli na ovaj spektakl", rekao je Bokšić.

"Znamo da Škoti dolaze oslabljeni, ali to nas ne zanima. Na nama je da sezonu završimo s pobjedom", smatra Bokšić, koji je otkrio mogućnost da će Hrvatska na Maksimiru zaigrati s tri napadača.

"Još uvijek se nismo odlučili kako ćemo igrati, ali vjerujte mi da nam je napad najmanji problem. Vježbali smo igru s dva i s tri napadača. Mi sada igramo s dva, ali tko zna. Ponekad morate probati nešto novo".

Pročitajte više