Modrić brani Ronalda: "Suspenzija nije fer, Cristiano nije napravio ništa pogrešno"

Foto: Guliver Image/Getty Images

LUKA MODRIĆ dirigirao je igrom Real Madrida u sinoćnjem gradskom derbiju protiv Atletica u polufinalu Kupa Kralja. Na Santiago Bernabeu Real je pobijedio 3:0 pred uzvrat na Vicente Calderonu ima čvrstu prednost.

> Spasitelj Luka: Modrić obranio Realov gol i bio jedan od najboljih u velikoj osveti Atleticu!

"Izgubili smo posljednje dvije utakmice od Atletica, ovaj put smo bili koncentrirano od početka, borili smo se kao momčad što je bilo važno za pobjedu. Kad igramo kao sinoć, vrlo smo jaki", rekao je Modrić nakon utakmice.



"Hvala navijačima na velikoj podršci. Najvažnije mi je da ekipa trenutno igra jako dobro", dodao je.

"Bale treba odmor, a bez Ronalda svi moramo dati više"

U Realovoj momčadi ponovo nije bilo Garetha Balea, što je pokrenulo glasine kako u Realu nisu zadovoljni najskupljim pojačanjem u povijesti. Iako iz kluba tvrde da je polovicu utakmica propustio zbog ozljeda, mediji sumnjaju kako je za izostanke "kriv" trener Carlo Ancelotti.

Modrić najbolje zna kroz što prolazi njegov suigrač iz Tottenhama, jer je i sam prošao težak period prilagodbe po dolasku iz Londona u Madrid.

"Bale je trenirao normalno posljednja dva tri dana. Trener ga nije htio forsirati u ovoj utakmici jer imamo i jednu važnu već u subotu, u kojoj Ronaldo ne može igrati zbog suspenzije. Važno je da se Gareth odmori", kaže Luka.

Ronaldo je prošlog vikenda zaradio isključenje u utakmici protiv Athletic Bilbaa, zbog čega je suspendiran na tri prvenstvene utakmice. Prva je protiv Villarreala.

"Nije pošteno što Ronaldo ne igra jer nije napravio ništa pogrešno. No, ne možemo ništa napraviti. Moramo svi dati više kada Cristiano ne igra, on nam je jako važan", zaključio je Modrić.
 

Pročitajte više