Modrićev recept za Španjolce: Moramo ponoviti igru iz drugog poluvremena

LUKA MODRIĆ sinoć protiv Italije nije briljirao. Iskusni Pirlo u prvih 45 minuta potpuno ga je zasjenio. No Luka se, kao i  ostatak hrvatske momčadi, probudio u drugom poluvremenu.

> Bilić: Ovo je fenomenalan uspjeh, ovo bi prije Eura potpisali svi Hrvati!

>Srna: Nakon svih niskih udaraca posljednjih godina, ova Hrvatska zaslužila je četvrtfinale

>Buffon se boji namještanja: Odigraju li Hrvatska i Španjolska 2:2, Italija ispada!

>Kako Hrvatska može proći u četvrtfinale?

"Dva različita poluvremena, Talijani su bili bolji u prvom, a mi u drugom. Kad se sve sagleda rezultat je realan", rekao je Modrić nakon 1:1 remija s Talijanima. Posljednju utakmicu igramo sa Španjolcima u ponedjeljak, a sve je otvoreno.

"Imamo još tu jednu utakmicu, ako pokažemo isto borbenost i zajedništvo možemo izvući dobar rezultat. Kad pogledam kako smo parirali Talijanima, pogotovo drugo poluvrijeme, mislim da se imamo pravo nadati da ćemo odigrati dobro i izvući dobar rezultat", optimističan je bio Modrić.

Modrić je jako zadovoljan stadion u Poznanju.

"Sviđa mi se igrati ovdje. Atmosfera i stadion su sjajni. Ali, sad se selimo u Gdanjsk. Nadam se da će to biti sretno mjesto za nas. Moramo svladati Španjolsku kako bismo bili sigurni da idemo bolje", rekao je Modrić, prenose poljski mediji.

Playmaker Hrvatske je zadovoljan kvalitetom nogometa.

"Svaki Euro je bolji od prošlog. Turnir je jako dobar, a navijači sve podužu na višu razinu. Mislim da ljudi mogu uživati gledajući Euro."

Modrić je na kraju dobio simpatije Poljaka.

"Gledao sam utakmicu Poljske i Rusije. Poljaci imaju jako dobru momčad i nadam se da će u četvrtfinale.

Pročitajte više