Mourinho: Da smo zabili kod 1:0, sad bi pričali o porciji golova u mreži Schalkea

Foto: Getty images

NA OTVARANJU nove sezone Lige prvaka, Chelsea je na Stamford Bridgeu iznenađujuće prosuo dva boda. Bluese je s 1:1 zaustavio njemački Schalke.

"Napravili smo sve što smo trebali da pobijedimo, imali pregršt prilika za riješiti utakmicu, a na kraju uzeli samo bod. Nisam nezadovoljan, to je nogomet. Bili smo vrlo blizu pobjedu i da smo zabili pri 1:0 nekoliko sjajnih prigoda, sad bi raspravljali o tome je li Schalke dobro prošao s tri četiri pogotka u mreži".

"Zašto Diego Costa nije bio u ekipi? Nije u stanju odigrati tri utakmice sedam dana. Ima problema s ozljedama, a kad odigra jednu cijelu utakmicu, treba mu najmanje tjedan da se sasvim oporavi", dodao je portugalski strateg na klupi engleske momčadi.

Dvoboj je prokomentirao i kapetan Bluesa John Terry...

"Prvo poluvrijeme smo odigrali dosta dobro. Razočarani smo zbog činjenice da smo izgubili bodove u prvoj utakmici kod kuće, ali platili smo danak umoru. Četiri utakmice u Premierligi odigrali smo sjajno, međutim večeras je nedostajalo daha. Nismo smjeli primiti izjednačujući pogodak", za kraj će.


Pročitajte više