Navijači Uniteda Ronalda zovu "kući" avionom iznad Villarrealovog stadiona tijekom Realove utakmice

Foto: Twitter

NAVIJAČI Manchester Uniteda opet pripremaju zračni napad. Nakon što su prošle godfine unajmili avion koji je iznad Old Trafforda vukao poruku Davidu Moyesu da ode iz kluba, sada će se istom metodom poslužiti, ali kako bi na Kazalište snova vratili neprežaljenog sina.

Naravno, riječ je o Cristianu Ronaldu, koji je 2009. napustio United nakon šest sjajnih sezona i otišao u Real. Ali, posljednje vijesti iz Madrida govore kako najbolji nogometaš svijeta sve češće čeznutljivo gleda prema sjeverozapadu Engleske.

Kako bi mu dodatno potaknuli nostalgiju za Manchesterom, ali i privoljeli da se vrati i pomogne Unitedu, koji je ponižavajuće krenuo i u novu sezonu, navijači Crvenih vragova nisu žalili truda i novaca, jer najam aviona i dozvolu koji će nositi poruku Ronaldu da se vrati k njim, platili su oko pet tisuća eura.

"Ronaldo dođi kući" piše na već gotovoj poruci, koju će tijekom Realove subotnje utakmice kod Villarreala vući avion, a Oli Grandidge, koji je začetnik ove ideje, objasnio je što je navijače Uniteda motiviralo na ovaja vapaj:

"Aktivni navijači Manchestera sa svih kontinenata ujedinjeni su u ljubavi prema Cristianu kao igraču i osobi i nećemo se zaustaviti dok gar ne vratimo doma. Naši članovi iz cijelog svijeta donirali su novac za ovu akciju."

Pročitajte više