Niko Kovač za Index u Kataru: Transferi Kramarića i Čopa dokazuju da je HNL odlična

Screenshot: Index video

STUDIJSKO PUTOVANJE u Dohu, gdje zajedno s bratom Robertom i pomoćnikom Goranom Lackovićem upija metode Pepa Guardiole na treninzima Bayerna, izbornik nogometne reprezentacije iskoristio je za posjet hotelu rukometne reprezentacije, koja sutra počinje nastup na SP-u.

Posjet braće Kovač oduševio je hrvatsku rukometnu ekspediciju u Kataru. Svi su se pozdravili s njima, a Niko Kovač u najsrdačnijem razgovoru zadržao se s kolegom na rukometnoj klupi Slavkom Golužom i legendarnim Zlatkom Saračevićem.

Kovač je prije učenja kod trenera Bayerna (za kojeg je igrao od 2001 do 2003.) na sličnim edukativnim ekskurzijama bio kod Van Gaala i Kloppa, a sada je spojio ugodno s korisnim.

Jer zadovoljstvo zbog susreta u dalekom svijetu sa sunarodnjacima bilo je obostrano. Obećao je doći na prvu utakmicu rukometaša protiv, kako je uz osmijeh rekao "moje Austrije", ali nakon toga njegov posjet Kataru završava.

U razgovoru koji je snimila naša kamera poslušajte što je poželio rukometašima, što očekuje od njihovog nastupa na SP-u, što bi uzeo od kolege Goluže, a našem novinaru prokomentirao je transfere njegovih napadačkih uzdanica iz hrvatske u najjače europske nogometne lige.
 

Pročitajte više