Ovo je Realovih jedanaest za sljedeću sezonu: Modrić i Casemiro poslali Khediru na klupu

Screenshot (Marca)

"NEMA više. Pripreme su gotove, stigao je trenutak istine", piše Marca u uvodu teksta o nogometašima koji će sljedeće sezone imati mjesto u prvih jedanaest Real Madrida.

Carlo Ancelotti je odabrao momčad koja će istrčati protiv Betisa u prvoj utakmici sezone, a tu se našao i hrvatski veznjak Luka Modrić.

Na golu Casillas, ispred Modrića igrat će Ozil i Isco

Gol kraljevskog kluba ove sezone čuvat će Iker Casillas. Diego Lopez je dobro odradio pripreme, ali će priliku ipak morati čekati s klupe. Za desnog beka nema dileme, Dani Carvajal će konačno ispuniti svoj san i zaigrati na Bernabeu. Na suprotnoj strani bit će Brazilac Marcelo, a stoperski par činit će Ramos i Pepe.

U veznom redu, na oduševljenje navijača, zaigrat će Casemiro, Modrić, Ozil i Isco. Casemiro je u kratkom periodu postao ljubimac navijača i talijanskog stručnjaka, a u sredini će mu društvo praviti Modrić. Na klupu seli Khedira. Ispred njih igrat će čarobnjaci Ozil i Isco. Talijanu je jasno, od prvog dana kada ih je vidio kako igraju zajedno, da su savršena kombinacija.

Iza napadača će igrati nedodirljivi Cristiano Ronaldo, a najbliži suparničkom golu bit će Karim Benzema. Ne treba otpisati niti mogućnost da do kraja prijelaznog roka u Madrid stigne Gareth Bale iz Tottenhama, ali ovo je kostur Ancelottijeve momčadi, tvrdi Marca.

Pročitajte više