Pivarić zbog novog loma metatarzalne kosti zaključio sezonu

Foto: Hina

JOSIP PIVARIĆ zaključio je sezonu zbog puknuća metatarzalne kosti u desnom stopalu. Iz Dinama su poručili da ga čeka višemjesečni oporavak zbog ozljede koja ga je jednom već bila udaljila s terena.
 
"Tužan sam jako. Osjetio sam odmah da je puknula jer, nažalost, jako dobro znam kakav je to osjećaj i vrsta boli. Ništa, jedva čekam da prođe i da se oporavim, a naravno da sam trenutno jako razočaran", rekao je Pivarić.
 
"Moramo se odlučiti hoću li ići na operaciju ili ne, ali trenutno smo bliže tome. U slučaju operacije će mi staviti "šaraf" kao što sada imam u lijevoj nozi. Oporavak? Jedno 3-4 mjeseca, tu negdje", objasnio je svoju situaciju.
 
"Zbog toga mi je najviše krivo jer se stvarno dugo nisam ovako dobro i moćno osjećao kao sada; bio sam pun samopouzdanja", istaknuo je posebno Pivarić, a potom i objasnio kako je došlo do ozljede.
 
"Krivo sam stao i gotovo. Odmah sam znao da je "otišla"... Ista kost mi je puknula prošle zime i sada opet sve isto, ali tako je to. Nema veze, treba dignuti glavu, zapeti i vratiti se", njegov je zaključak u optimističnom tonu. 

Pročitajte više