Pogledajte golove Hajduka i zamjerke trenera: Samo ako budemo junaci završiti ćemo posao!

Foto: Cropix / V. Dugandžić

HAJDUK JE pokazao da u nastavku sezone ima što pokazati, posebno u ofenzivnom dijelu. Trener Mišo Krstičević unatoč uvjerljivoj pobjedi nad Olimpijom (4:1) u rođendanskoj partiji govorio je o stvarima kojima nije zadovoljan.

"Sretan sam zbog pobjede na Poljudu, protiv Olimpije sam često igrao u bivšoj državi. No, nisam do kraja sretan. Nezadovoljan sam s pojedincima koj su došli s reprezentativnog okupljanja, i ne čudi što osciliraju i pokazuju slabosti"

Pogledajte u videu detaljniju analizu trenera.

"Uoči nastavka prvenstva moramo zbiti redove, iskoristiti ono što imamo i popraviti stvari do Belupa. Ako budemo hrabri, ako budemo junaci, dovršit cemo ono što smo počeli"

Konkretno, Krstičević nije bio zadovoljan s obranom, gdje ima puno više problema nego u napadu. Tu Hajduk ima neka zanimljiva rješenja. Golove Olimpiji zabijali su iz lijepih akcija, ali obrana ih nije pratila.

"Nismo bili kompaktni, prečesto su dolazili u šanse pred našim golom. Ipak momcima skidam kapu, noge su teške nakon priprema"

Pohvalio je Kouassija koji je već postao ljubimac publike. Nesebičan, učinkovit, brz.

"Koristit cemo ga najviše od svih prinova. Odmah se uklopio u momčad i sprijateljio s igračima. Bazilci su malo povučeniji"

Povučen zato nije bio Maglica; dva pogotka i izboreni jedanaesterac.

"Maglica je odlično trenirao, još da se čvršće vraća u obranu i bit će u redu"

Krstičević rotira, traži ponajprije pravu zamjenu za Josipa Radoševića. Na veznom je jučer završio Lima.

"Rotacije nam donesu, ali ponekad i puno oduzmu. Vidjet ćemo kako će se stvari razvijati u daljnjem tijeku prvenstva" 
 

Pročitajte više