Pogledajte kako Mamić motivira HDZ-ovce: Dinamov gazda dirigira na velikom skupu stranke!

Foto: Goran Mehkek / Cropix

VELIKI "motivacijski", kako su ga nazvali, skup HDZ-a u Dvorani Dražena Petrovića, imao je svog ceremonijal-majstora, u liku i djelu Dinamovog izvršnog predsjednika.

Kako se Dinamo prije šest godina vratio u "Ligu HDZ-a"

Okupljanje HDZ-ovaca pred skorašnje lokalne izbore, kao i one za europski parlament, na kojem su se našla središnja tijela stranke, svi kandidati za predstojeće izbore, saborski zastupnici, predsjednici svih ogranaka, općinskih, gradskih i županijskih odbora, zahtijeva i odgovarajuću mobilizaciju pred "napad" na ponovno osvajanje vlasti.

Motivacijske sposobnosti, koje su dobro poznate igračima Dinama i reprezentacije, Mamić je pokazao i ovom prilikom, kao i svoju široku dušu i ljubav prema pjesmi. Na taktove tamburaške uspješnice "Sve je ona meni", ustao se, okrenuo prema publici, "dirigirao" i pjevao.

Poznavateljima Mamićevog lika i (ne)djela, njegove egzibicije na važnim skupovima nisu novost, jer sjećamo se kako je skandiranjem i pljeskanjem "Uefa, Uefa!" popratio i neuspjelu prezentaciju hrvatsko-mađarske kandidature za Euro 2012 u Cardiffu.

Uz Mamića najstarijeg, skupu HDZ-a u svojstvu akreditiranog gosta, prisustvuje i "Mamić srednji", njegov brat Zoran, Dinamov sportski direktor.

Pročitajte više