Pored ovakve momčadi Ancelottiju ne treba Bale: Real briljira, a Ronaldo i Modrić odlično se razumiju

Foto: Guliver Image/Getty Images

REAL MADRID je pobjedom protiv Intera 3:0 u pripremnoj utakmici nastavio sa sjajnim partijama pod Carlom Ancelottijem. Par dana ranije svladali su i Mourinhov Chelsea.

Talijanski stručnjak zadovoljan je izvedbama svoje momčadi i ne razmišlja o novim pojačanjima, iako vodstvo Reala vodi žestoke pregovore oko dovođenja Garetha Balea iz Tottenhama.

"Zadovoljan sam s ekipom koju imam. Ne znam zašto pričamo o Baleu, kada Morata i Jesse igraju ovako dobro", rekao je Ancelotti nakon Intera dodavši:

"Igrali smo dobro, iako je većina igrača bila umorna od putovanja i utakmica. Pristup je bio odličan". Real je slavio golovima Kake, Ronalda i autogolom Alvareza.

Posebno Ancelottija veseli novi gol Ronalda. Španjolska "Marca" piše "Ronaldo je nezaustavljiv, a dolazak Ancelottija u Real mu je još veća motivacija". Portugalac je u pripremnom razdoblju zabio šest golova i dodao nekoliko asistencija.

"Iako je promijenio poziciju, pokazao je da želi biti lider Reala u novoj eri. Bio je vrlo aktivan od početka utakmice, dobro je kombinirao s Kakom i Modrićem, s kojime je razvio igru temeljenu na brzim i kratkim dodavanjima".

Španjolci pišu kako je i Ancelottijev "plan B" uspio. Sastav protiv Intera bio je kombiniran u odnosu na utakmicu s Chelseajem. U formaciji 4-2-3-1 posebno je impresionirao Casemiro, a Modrić je pomogao uspostaviti dominaciju Reala na terenu, dodaje Marca. 

Pročitajte više