Preminuo sportski direktor Hrvatskog dragovoljca

Foto: Screenshot

TUŽNA vijest stigla je jutros iz Hrvatskog dragovoljca...

"U dubokoj boli javljamo tužnu vijest kako nas je nakon duge i teške bolesti noćas napustio naš dugogodišnji klupski djelatnik i sportski direktor Željko Bogomolec.

NK Hrvatski dragovoljac s Upravom, stručnim stožerom, svim igračima i klupskim djelatnicima želi izraziti iskrenu sućut obitelji našega sportskog direktora.

Željko Bogomolec bio je u Hrvatskom dragovoljcu od njegovih samih začetaka, jedan je od osnivača klupske škole nogometa "Darko Mateša", kao i najpoznatijeg turnira za mlađe pionire koji nosi isti naziv. Bogomolec je svojim radom iz godine u godinu podizao kvalitetu turnira "Darko Mateša" pa je s godinama isti među klubovima prozvan neslužbenim prvenstvom Hrvatske. Osim u Hrvatskom dragovoljcu, čiji član je bio neprekidno od 1994., Bogomolec je dio trenerske karijere proveo u Dinamu iz Odranskog Obreža i u NK Zelengaju, dok je kao igrač bio član NK Zagreba.

Komemoracija za prerano preminulog sporstkog direktora NK Hrvatski dragovoljac, prof. Željka Bogomoleca, održati će se u četvrtak u 12 sati na NŠC "Stjepan Spajić". Termin posljednjeg ispraćaja je u petak u 10h na zagrebačkom Krematoriju.

Pročitajte više