Prijelazni rok: United odustao od Pedra, Draxler korak bliže Juventusu, Bilić dovodi igrača Barcelone

Foto: Getty Images/Guliver Image

EUROPSKI nogomet ušao je u posljednja dva tjedna ljetnog prijelaznog roka. Većina klubova riješila je svoje igračke slagalice pred novu sezonu, ali još uvijek se čekaju zvučni transferi najvećih klubova koji će kupovati do posljednjeg trenutka. Među njima su Juventus i Inter, oba Manchestera, Chelsea i PSG.

Najnovije nogometne transfere, kao i svskog dana, pratite na Indexu.

Southampton neće prodati Manea Unitedu
 
"Mane nije na prodaju. On je bitan dio naše momčadi i ostaje u klubu", poručili su Unitedu čelnici Southamptona.
 
Song u West Hamu?!
 
Bilićev West Ham je postigao dogovor s Barcelonom oko dovođenja Alexa Songa. Ipak, transfer nije realiziran jer se u borbu za bivšeg veznjaka Arsenala uključio i Everton.
 
Rudiger u Romi
 
Roma je dovela veznjaka Stuttgarta Antonija Rudigera. Stigao je na posudbu za četiri milijuna eura, a Roma njegov ugovor može otkupiti za devet milijuna na kraju sezone.

United šalje ponudu za senegalskog veznjaka

Manchester United odustao je od Pedra i okrenuo se Maneu, senegalskom veznjaku Southamptona koji je prošle sezone postigao 10 golova.
 

Draxler korak bliže Juventusu

Juventus je poslao novu ponudu za Juliana Draxlera i korak je bliže njegovom dovođenju. Schalkeu je ponudio 20 milijuna eura uz još 10 milijuna kroz bonuse.

Romero želi De Gein ostanak

Sergio Romero, koji je dobio priliku na golu Uniteda umjesto Davida De Gee, želi da španjolski vratar ostane u klubu. Podsjetimo, De Gea ne želi braniti za United jer mu je san zaigrati za Real.
 
"Nadam se da će De Gea ostati jer je dobar suigrač i dobro radimo na treninzima. Ipak, svjestan sam da je ovo teška situacija za njega."
 

Manchester United odustao od Pedra, uletio Chelsea

Manchster United sinoć je počeo europsku sezonu pobjedom protiv Club Bruggea u 1. utakmici doigravanja za Ligu prvaka. Nakon susreta Louis van Gaal odbio je komentirati moguća pojačanja, pa tako i najavljeni dolazak Pedra iz Barcelone.

Još uvijek nije poznato gdje će završiti španjolski napadač koji je Barci donio europski Superkup. Manchester United i Manchester City do sada su se spominjali kao najrealnije opcije, a prema informacijama Sky Sporta, United je s današnjim danom odustao od te borbe.

Prema posljednjim informacijama iz Engleske, Pedro je na korak do prelaska u Chelsea koji je poslao ponudu u visini 25 milijuna eura, koliko traži Barcelona.

Chelsea je danas predstavio i Babu Rahmana, novo pojačanje iz njemačkog Augsburga.

Baba Abdul-Rahman's first Chelsea TV interview... http://che.lc/9z7IXn

Posted by Chelsea Football Club on 19. kolovoz 2015

Wolfsburg za De Bruynea traži 90 milijuna eura

Nakon tjedana odupiranja brojnim ponudama, Wolfsburg je konačno izvjesio cijenu za Kevina de Bruynea. "Bild" piše kako će za njega tražiti najmanje 90 milijuna eura.

Sportski direktor "Vukova" rekao je da ispod te cijene neće ni otvarati pregovore.

Na ovakvu reakciju odlučili su se u klubu nakon što su uporno odbijali ponude Manchester Cityja od 40-60 milijuna eura, uz napomene kako njihova zvijezda nije na prodaju te kako nisu u situaciji da moraju prodavati igrače zbog novca.
 
Za De Bruynea je navodno zainteresiran i Bayern.

Liverpool odbio ponude za Sakha

Bayer Leverkusen zainteresiran je za Liverpoolovog braniča Mamadoua Sakha i spremni su ponuditi 10 milijuna eura, piše francuski L`Equipe.

Francuski reprezentativac i nekadašnje čudo od djeteta, u Liverpoolu je posljednjih sezona zastao u razvoju i "Redsi" su ga navodno spremni pustiti, ali pitanje je za koju cijenu. Sakho ima ugovor na Anfieldu do 2017. godine.

Liverpool je ovog tjedna odbio prve ponude Rome i Bayera.

Halilović prema Gijonu

Drugi Hrvat u Španjolskoj, Alen Halilović navodno je spreman otići na posudbu u Sporting Gijon te bi konačno mogao zaigrati u Primeri u novoj sezoni.

Leicester doveo Inlera

Leicester City doveo je Gokhana Inlera iz Napolija. Za švicarskog veznjaka Englezi su platili 5 milijuna funti.
  

Pročitajte više