Ranilović: U Hajduku se mislim vratiti na prijašnju visoku razinu

Foto: Hajduk.hr

HAJDUK je konkurenciju među vratarima pojačao dovođenjem Marka Ranilovića, 28-godišnjeg Slovenca koji je dosad u karijeri igrao za Maribor, Ferencvaros, Kaposvar i Zavrč.
 
Ranilović se priključio Bijelima na pripremama u Rovinju, gdje je predstavljen na konferenciji za novinare.
 
"Poziv Hajduka se ne odbija"
 
"Rođen sam u Mariboru gdje sam i započeo svoju karijeru. U Mariboru sam branio do 2010. godine, a potom me put odveo u Mađarsku, najprije u Ferencvaroš, zatim i u Kaposvar. Posljednjih šest mjeseci sam branio u Zavrču, gdje sam bio prvi vratar", rekao je o sebi novi igrač Hajduka.
 
"Poziv Hajduka se ne odbija i velika je čast doći u ovaj veliki klub. Uvijek sam slušao priče o veličini Hajduka i kada mi se ukazala prilika nisam ni sekundu dvojio", rekao je slovenski vratar i objasnio svoje stajalište.
 
"Hajduk je trenutno među tri najbolje hrvatske momčadi i bori se za Europu. Tražio sam mjesto gdje se mogu vratiti na stari put, a ovo je klub kojim mogu doći na visoku razinu", poručio je.
 
Izlasci na centaršut i liderstvo su mu vrline
 
"Lovre je reprezentativac, u odličnoj je formi i bit ću zadovoljan ako mu na bilo koji način mogu pomoći. Ne samo njemu nego i čitavoj momčadi jer vjerujem kako je klub uvijek iznad igrača. Iskustvo me uči kako se prilika uvijek pruži, a onda ću je znati iskoristi. Znam u kakvom sam statusu i preuzeo sam sav rizik što se toga tiče", dodao je.
 
Otkrio je i što od njega mogu očekivati navijači Bijelih: "Slovenski mediji često ističu moj izlazak na centaršut i liderstvo."
 

Pročitajte više