Šokantno: Ronaldo otkrio skromnost! "Gol Unitedu nisam slavio iz poštovanja prema kući koja me odgojila"

Foto: AFP

CRISTIANO RONALDO zabija svakome, pa zašto bi iznimka bio i njegov bivši klub Manchester United, kojem je postigao gol u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Međutim, lijepo poentiranje glavom nije slavio. Zzapravo je, ali ne onako slavodobitno likujući, kako što smo od njega navikli i sukladno važnosti i trenutku kada je gol postignut, jer podsjećamo, njegov aktualni klub u tom trenutku na svom terenu gubio je od njegovog bivšeg kluba.

"Manchester United je kuća u kojoj sam živio šest godina i u koju sam došao kao dječak. Prema Unitedu osjećam posebnu privrženost i gol nisam mogao slaviti iz poštovanja prema divnim ljudima koje sam tamo upoznao i koji su mi toliko toga pružili."

Ronaldo je ipak pazio da ne otklizne skroz u "emo" vode: "Mislim da itekako imamo dobru šansu za prolaz. Real je klub koji u svakoj utakmici napada. Tako smo igrali i danas, a tako ćemo igrati i na Old Traffordu. Možemo tamo gol, zašto ne?  U Manchester idemo pobijediti. Mi smo za to sposobni, uopće ne sumnjamo u to."
 

Pročitajte više