Specijalna policija čuva hrvatske tenisače u Kraljevu

Foto: Facebook Borna Coric 

PRIPADNICI Policijske uprave u Kraljevu, Žandarmerije te Specijalne policijske jedinice, prate svaki korak članova hrvatske Davis Cup delegacije u Kraljevu. Srbija i Hrvatska od 6.3. u Hali sportova igraju mečeve 1. kola Svjetske skupine.

"Sigurnost gostiju je na visokom nivou, od preventivno-operativnog djelovanja naših pripadnika, preko visokog stupnja sigurnosti za vrijeme boravka u hotelu i na putu do Hale sportova, kao i za vrijeme održavanja treninga. Tako će biti i u vrijeme odigravanja mečeva", kaže za Novosti Goran Todorović, zamjenik načelnika Policijske uprave u Kraljevu.

Prvi trening hrvatske ekipe prošao je bez problema, izuzmemo li očekivan izostanak Marina Čilića koji definitivno neće igrati u Kraljevu.

"Moramo se prilagoditi ovoj situaciji i pokušati u ovom sastavu napraviti iznenađenje. Ćorić je naš najveći adut i veliki je teret na njegovim plećima", rekao je srpskim novinarima izbornik Hrvatske Željko Krajan.

Naglasio je da njegova momčad uživa u izvanrednim uvjetima hotela Solaris u Vrnjačkoj Banji te srdačnost domaćina.

"Za sada je sve vrhunski. Očekujemo paklenu atmosferu u dvorani i vjerujemo da će sve proći bez incidenata u okviru fair playja i pravog sportskog nadmetanja", dodaje Krajan.


 

Pročitajte više