Srpsko "maksimirsko prokletstvo": Stojković razbio glavu na klupi, Mihajlovićev pomoćnik razvalio krov!

Foto: pressonline

VLADIMIR STOJKOVIĆ, golman Partizana kojeg je Mihajlović senzacionalno ostavio na klupi protiv Hrvatske, ima razloga za duplo nezdovoljstvo:

Ne samo da je umjesto njega branio Željko Brkić, krivac za drugi gol, nego se najbolji srpski golman bizarno ozlijedio, piše Telegraf.

U 50. minuti, prilikom srpske šanse za gol, skočio je i snažno glavom udario u nadstrešnicu klupe. Kao što se vidi na fotografiji, Stojković se ozbiljno porezao. Krvava posjekotina na njegovom čelu duga je nekoliko centimetara. Poslije ukazane pomoći nije želio otići u svlačionicu, nego je ostao na klupi sa zavojem.

I dok se Stojković ozlijedio bez da je ušao u igru, Aleksandar Kocić, pomoćnik srpskog izbornika i bivši golman reprezentacije, teško je prebolio propuštenu priliku Srbije da u 77. minuti smanji na 2:1.

Pletikosa je tada s dvije od svoje četiri velike obrane na utakmici, u istoj akciji spasio mrežu prvo od udarca Filipa Đuričića, a zatim i Filipa Đorđevića.

Kocić je na ovakve reakcije hrvatskog kolege bijesno rukom opalio po krovu klupe za rezervne igrače i pri tome odvalio letvu koja se tamo nalazila.

Pročitajte više