Štimac razočaran: U HNS-u vlada jednoumlje, neka glavonje nastave po svom

Foto: Hina

ZADRANI su šokirani nakon što su dva kola prije kraja prvenstva saznali da im je odbijena licenca za prvu ligu sljedeće sezone. Odluku su saznali u četvrtak, samo dan prije gostovanja u Koprivnici.
 
"Zatečeni smo ovim što nas je dočekalo na putu prema Koprivnici. Očekivali smo konačnu odluku o licenciranju u ponedjeljak, ali je netko očito s namjerom dan prije utakmice napravio objavu. Ne želim ulaziti u odluku oko licence jer ne znam detalje i pojedinosti, svi znamo koliko muke imaju svi prvoligaši oko licenciranja i znam sigurno da Zadar nije tu toliko različit od drugih, ali ovako se nesportski ponijeti prema sportašima koje čeka teška utakmica u borbi za goli život i na ovaj način ih demoralizirati, u svakom je slučaju neumjesno, nesportski i nekorektno", rekao je Štimac za Novu Tv.
 
"Oni koji odlučuju o hrvatskom nogometu nemaju niti malo fair-playa"
 
Bivši hrvatski izbornik razočaran je potezom ljudi iz HNS-a.
 
"To priliči onome što se događa u vrhušci našeg nogometa već dugi niz godina. Pokazuje se i dalje da oni neće odstupiti od svog načina rada. Jednostavno u svemu što rade oni koji odlučuju o hrvatskom nogometu nema niti malo fair-playa", rekao je Štimac i poručio:
 
"Mi ćemo svoje odigrati sportski. A glavonje neka vode svoju politiku koju su vodili do sada. Ako klubu treba pomoć oko žalbe bit ću tu, ali HNS ne priznaje nikoga - ni sudove ni sporove, nikoga izvan HNS-a. Tu vlada jednoumlje i to je sve gubljenje vremena."
 

Pročitajte više