Stjepan Tomas: Ako Bešiktaš zaista želi Bilića ne smije gubiti vrijeme

PRIČA oko Slavena Bilića i Bešiktaša nije završena. Turski mediji proteklih su tjedna redovito izvještavali da je Bešiktaš jako zainteresiran za Bilića, a hrvatski izbornik je javno odgovarao da nema ništa protiv odlaska u Istanbul.

Bešiktaš je u međuvremenu otpustio trenera Carlosa Carvalhala i doveo Tayfura Havutcua, ali samo kao privremeno rješenje. Radi se o treneru koji je već vodio klub, a bio je priveden zbog sumnji u namještanje utakmica Bešiktaša. Havutcu će tako momčad voditi do kraja sezone nakon čega će klub dobiti stalnog trenera.

Situaciju s Bilićem i Bešiktašom prokomentirao je Stjepan Tomas. Umirovljeni branič živi u Turskoj, igrao je za Fenerbahče i Galatasaray i skupio 49 nastupa za hrvatsku reprezentaciju. Stoga su ga novinari Radyospora pitali za komentar.

"Bilić je bio ovdje u posjeti. Voli turski nogomet i sviđa mu se u Istanbulu. Ali, ima ponude iz Njemačke i Engleske. Po mom mišljenju, ako Bešiktaš zaista želi Bilića ne smije gubiti vrijeme", kaže Tomas koji smatra da bi Bešiktaš sve morao dogovoriti s Bilićem prije Eura.

Pročitajte više