Šuker lobirao u Makedoniji: "Treba mi vaša potpora, borit ću se za manje saveze"

Foto: Hina

DAVOR ŠUKER susreo se s predsjednikom Makedonskog nogometnog saveza Ilčom Đorđioskim u sklopu svoje predizborne turneje. Šuker je Makedoncima predstavio program s kojim želi osigurati svoje mjesto u Izvršnom odboru UEFA-e, a nakon sastanka poručio je kako se nada da će na izborima dobiti podršku Makedonije.

"Mi smo veliki prijatelji, Ilčo je naš prijatelj i suradnik, logično je da podržavamo jedni druge u projektima i aktivnostima koji razvijaju nogomet u ovom dijelu Europe. Nadam se da ću dobiti potporu Makedonskog nogometnog saveza za članstvo u IO gdje bih imao priliku boriti se za manje saveze", rekao je Šuker.

"HNS radi odličan posao"


Đorđioski se zahvalio Šukeru na posjeti.

"Davor Šuker je naš drag prijatelj i zadovoljstvo nam je što smo ga ugostili u Kući nogometa. Razgovarali smo o različitim projektima, aktivnostima i idejama koje mogu doprinijeti razvoju nogometa, posebno u ovoj regiji. Suradnja između dva saveza je jako dobra, a to želimo još unaprijediti i podijeliti iskustva koja imamo. To posebno vrijedi u području razvoja baze za mlade igrače, u čemu Hrvatski nogometni savez radi odličan posao".

Podsjećamo, izbori za ulazak u Izvršni odbor UEFA-e održat će se 24. ožujka u Beču, a Šuker će posjetiti još engleski i njemački nogometni Savez.

Pročitajte više