Trener Atalante odgovorio Hrvatu: "Da počnem pričati o Livaji, enciklopedija ne bi bila dovoljna"

Foto: Getty Images/Guliver Image

MARKO LIVAJA novu sezonu čeka u Rubinu iz Kazana u koji je stigao nakon što je u Italiji zbog ponašanja bio prisiljen napustiti Inter i Atalantu.

"Nisam pobjegao", odgovorio je nedavno Livaja i ispričao svoju stranu priče: "Bilo je puno zavisti među mojim suigračima u Atalanti, a trener mi nije pomogao. Navijači su me vrijeđali rasistički, prijetili su mi obitelji i odlučio sam reći dosta. Napisao sam im "talijanski gadovi", ali to se nije odnosilo na sve navijače, samo na one koji su me vrijeđali".

Iako je sada u Rusiji, u Italiji i dalje prate što Livaja radi, pa je odgovor na njegove riječi brzo stigao iz Atalante.

"Nije bilo svađe s Livajom, samo još jedno njegovo loše ponašanje zbog čega je morao otići. Nikada se u životu nisam svađao s igračima, neću početi s Livajom", rekao je Stefano Colantuono, trener Atalante.

"Smiješno mi je što je Livaja rekao, da su njegovi prijatelji ljubomorni na njega. Želim mu svako dobro i uspješnu karijeru, ali iznad svega da pronađe skupinu koja će biti iskrena i strpljiva kao što je imao u Atalanti. Nemam više što dodati. Da počnem pričati o Livaji, kakav je na terenu ili kao osoba, enciklopedija ne bi bila dovoljna", dodao je Talijan.
 

Pročitajte više