Trener Dnjipra: Nama je prvenstvo prioritet, a vratar Hajduka zaslužio je mjesto u reprezentaciji

Foto: Screenshot; Sport.ua

TRENER Dnjipra Miron Markevič nije djelovao zadovoljno nakon minimalne pobjede nad Hajdukom u play-offu Europa lige. I čim se pojavio na presici nakon utakmice, odmah ga je dočekalo neugodno pitanje razočaranog ukrajinskog novinara. Naime, Markevič je uoči dvoboja s Hajdukom u jednom intervjuu izjavio kako mu je ukrajinsko prvenstvo važnije od Europe.

"Pitajte bilo kojeg trenera na svijetu i on će vam isto odgovoriti. Domaće prvenstvo je najvažnije, ali to ne znači da se moja momčad neće truditi i da neće ganjati rezultat u Europi", rekao je trener Dnjipra, koji se zatim osvrnuo na samo utakmicu.

"Imali smo sigurno više od deset čistih prilika na utakmici, ali podbacili smo u realizaciji. Imao sam tri napadača u sastavu, ali ne mogu vam odgovoriti zašto nismo ranije zabili pogotke", rekao je Markevič.

Jedan od glavnih razloga zašto Ukrajinci nisu zabili više od dva pogotka bio je Lovre Kalinić.

"On je ovom utakmicom zaslužio mjesto u reprezentaciji", rekao je Markevič kojeg je izbornik Niko Kovač preduhitrio. Naime, vratar Hajduka dobio je poziv u reprezentaciju svega nekoliko sati pred dvoboj s Dnjiprom. 

Pročitajte više