U Zadru se otvara šesto kolo Prve HNL, Istra 1961 dolazi sačuvati četvrtu poziciju

Foto: Hina

NA ZADARSKIM Stanovima večeras od 21 sat na rasporedu je prva utakmica šestog kola Prve HNL između Zadra i Istre 1961, dva kluba koji su dosad u prvenstvu upisali po jednu pobjedu.
 
Istra je čak nakon slavlja protiv Filijale skočila na četvrto mjesto, sa šest osvojenih bodova, dok je Zadar pretposljednji, deveti, sa dva osvojena boda manje.
 
"Tri boda su naš veliki cilj, iako znamo da do njih neće biti lako doći", rekao je napadač domaćina Josip Ivančić pred ovaj susret, kojeg će od Milinove momčad zbog tri žuta kartona propustiti Sarić.
 
"Puljani su u skupini onih momčadi protiv kakvih suparnik treba itekako zapeti i održavati visoku razinu igre, discipline i odgovornosti", poruka je trenera Zadra Ferde Milina.
 
Zadranima će prijetiti i njihov bivši igrač, Nijemac Marcel Heister, koji je sad pod vodstvom Igora Pamića, a on je od svih prijetnji koji ih čekaju u subotu navečer jednu posebno izdvojio.
 
"Za mene je trenutno Ivor Weitzer najbolji igrač hrvatske lige", poruka je lijevog bočnog pulskog prvoligaša, uz zaključak: "Od prve minute ćemo ići maksimalno, jedino tako možemo doći do pobjede, u koju sam siguran."
 
Susret u Zadru sudit će Ante Vučemilović iz Osijeka.

Očekivani sastavi:

Zadar: Matković - Ikić, Šimurina, Viduka - Bilaver, Pušić, F. Čirjak, Hrgović, L. Čirjak - Weitzer - Ivančić
 
Istra 1961: Brkić - Pavlović, Obšivač, Woon, Heister - Vukman, Blagojević, Matoš, Tomić - Špehar, Radonjić

Pročitajte više