United pripremio 50 milijuna eura, Ramos želi otići iz Reala

Foto: Guliver Images/Getty Images

SERGIO RAMOS sastao se s izvršnim direktorom Reala Joseom Angelom Sanchezom kako bi mu priopćio da želi napustiti klub, javljaju španjolski i engleski mediji.

Ramos na udaru medija zbog zahtjeva za većom plaćom

Ramos je tražio da se sastanak održi u Realovom trening kampu Valdebebasu, a tamo se pojavio u društvu svog brata i agenta Renea Ramosa. AS javlja kako sastanku nije prisustvovao Florentino Perez. Ono što najviše muči Ramosa jest godišnja plaća. On smatra da zaslužuje barem 10 milijuna eura godišnje, dok mu Real za novo produljenje ugovora nudi 7.5 milijuna eura.

Španjolac je također prigovorio Sanchezu što ga se prikazuje kao da mu je samo stalo do novca. Primjerice, ističe Guardian, španjolske novine La Razon bliske su predsjedniku Reala Florentinu Perezu pa su tako poručile Ramosu da prestane juriti za novcem i da poštuje sveti grb.

Van Gaal spremno čeka svog novog braniča

To je odmah bio znak za pokret u Unitedu, gdje su već pripremili 55 milijuna eura za španjolskog braniča kojem će ponuditi petogodišnji ugovor. Osim toga, Ramos bi u svojoj prvoj godini na Old Traffordu trebao zaraditi 12 milijuna eura.

Pročitajte više