Vaha na radaru Manchester Cityja? "Imam ponudu jednog od najbogatijih svjetskih klubova"

Foto: Hina

VAHID HALILHODŽIĆ, bosansko-hercegovački nogometni stručnjak i sad već bivši izbornik Alžira koji je s tom reprezentacijom na brazilskom Mundijalu ostavio odličan dojam, još ne zna gdje će nastaviti trenersku karijeru.

S kormila afričke reprezentacije odlučio je otići unatoč velikim željama čelnika tamošnjeg nogometnog saveza za produljenjem ugovora, a jedno vrijeme dovodilo ga se u kontekst gotovo sigurnog odlaska u turski Trabzonspor, gdje je već radio u sezoni 2005./2006.
 
Ta opcija je i dalje otvorena, no odjednom se pojavila i mnogo veća prilika, no zasad bez službene informacije. Za Halilhodžića je navodno zainteresiran engleski prvak Manchester City, doznaje bissportal, iz izvora bliskih Vahi.
 
Teško je reći koliko je vjerojatno da bivši trener Dinama ode na Etihad, mada se navodno spominje u krugu najozbiljnijih kandidata za nasljednika Manuela Pellegrinija. Znakovita za ovu temu je i Vahina posljednja izjava.
 
"Dobio sam ponudu jednog od najbogatijih svjetskih klubova. Međutim, još uvijek nisam donio odluku o svojoj budućnosti. Odlučit ću tek nakon odmora", rekao je Halilhodžić za Le Butuer.
 

Pročitajte više