Van Gaal će još trošiti ovog ljeta: Treba nam kreativnost kakvu ima Chelsea

Foto: Getty Images / Guliver image 

IAKO je Manchester United potrošio preko 80 milijuna funti ovo ljeto na pojačanja poput Bastiana Schweinsteigera, Memphisa Depaya i Mattea Darmiana, menadžer Crvenih Vragova Louis van Gaal u razgovoru s novinarima je dao naslutiti da Manchester još nije završio s trošenjem za ovaj prijelazni rok.

"Trebamo ne samo ono što uvježbavamo na treninzima nego i kreaciju samih igrača, a potom trebamo kombinaciju jednoga i drugoga. Primjerice, Chelsea ima Hazarda, Oscara i Williana, a to je mnogo kreativnosti."

Van Gal je svjestan da treba razigranu ekipu zbog načina na koji se protivnici postavljaju protiv Uniteda.

"Trebamo kreativnost jer je to način da razbijemo organizaciju momčadi koje parkiraju autobus ispred svog gola. Sljedeće godine bi moglo biti više momčadi koje će to raditi protiv nas."

"Nemamo dobru viziju. Trebamo puno više kreativnosti. Za sada imamo Rooneya, Matu, Depaya, Younga, Januzaja, Wilsona, Herreru, ali moramo se uspoređivati i s drugim momčadima. Ashley Young je imao fantastičnu sezonu primjerice, ali on nije Neymar, a mi se moramo natjecati protiv takve razine kvalitete", upozorava van Gall. 

 

Pročitajte više