Vaterpolisti pred ključnim dvobojima: Pripreme u Perthu bile su pogodak, spremni smo za Crnu Goru i Grčku

Foto: AFP

NAKON odrađenih u Perthu hrvatska vaterpolska reprezentacija spremna je za dvije vrlo važne gostujuće utakmice Svjetske lige.  Već u utorak putuju na prvo ovotjedno gostovanje u Atenu, gdje ih dočekuje vrlo neugodna reprezentacija Grčke.

"Pripreme u Australiji iskoristili smo na najbolji mogući način. Vrlo dobar rad i treninzi pomogli su zbližavanju unutar momčadi. Spremni putujemo na dva vrlo zahtjevna gostovanja u Grčku i Crnu Goru. Momčad je spremna i drago nam je da se u nju vratio i Maro Joković. Idemo na obje pobjede i to nam je u ovom trenutku najvažnije", rekao je izbornik Tucak.

Na finalni turnir FINA Svjetske lige odlazi najbolje plasirana momčad iz skupine...

"Reprezentacija je u odličnom stanju. Sedmodnevne pripreme bile su pun pogodak, dobro smo se pripremili za nadolazeće izazove i očekujem pobjede", izjavio je kapetan Josip Pavić.

"Grčka reprezentacija je pomlađena i na domaćem su terenu vrlo neugodni. Crna Gora je isto tako jako dobra, naročito na domaćem terenu i neće biti lako, no očekujem da možemo pobjediti na obje utakmice", dodao je Dobud.

Dodajmo kako su izborniku na raspolaganju: Josip Pavić, Luka Lončar, Fran Paškvalin, Pavao Marković, Maro Joković, Ivan Buljubašić, Petar Muslim, Andro Bušlje, Sandro Sukno, Nikša Dobud, Anđelo Šetka, Paulo Obradović i Marko Bijač.

Pročitajte više